VERHAEGEN EN BUSSCHAERT, Geassocieerde notarissen te Overijse

 

VERHAEGEN EN BUSSCHAERT

Geassocieerde notarissen te Overijse

Onze Vastgoedbarometer breidt uit: nu ook mediaanprijzen per gemeente beschikbaar!

30 mei 2022

Heb je onze Vastgoedbarometer al ontdekt? Via deze handige online tool heb je meteen een uitstekend zicht op de evolutie van de vastgoedmarkt.

De klassieke Vastgoedbarometer die Fednot elk trimester publiceert, bevat cijfers op nationaal, regionaal en provinciaal niveau. De online versie brengt ook de gemiddelde verkoopprijzen én mediaanprijzen van huizen en appartementen op gemeentelijk niveau.
Per gemeente is de prijsevolutie van de voorbije vijf jaar beschikbaar. Gemeenten onderling vergelijken kan makkelijk via de interactieve kaart.

Wat is een mediaanprijs?
De mediaanprijs verdeelt een reeks verkopen in twee gelijke delen. Indien de mediaanprijs bijvoorbeeld 250.000 euro bedraagt, dan lag de prijs bij de helft van de verkopen onder 250.000 euro en bij de andere helft boven dat bedrag. De invloed van extreem lage of hoge prijzen wordt hierdoor weggewerkt.

Ontdek de Vastgoedbarometer: https://www.notaris.be/vastgoedprijzen

Bron: Fednot

 
 

Data Protection Officer

Het kantoor heeft een data protection officer aangeduid om de bescherming van de persoonsgegevens die zij verwerkt te garanderen. Elke aanvraag omtrent de bescherming van de persoonsgegevens van het kantoor alsook elke aanvraag in verband met de uitoefening van de rechten van de betrokkenen kan gericht worden aan privacy@belnot.be .